Magamról

 

Itt arról olvashatsz röviden, amiket az angyalokkal való kapcsolatomról és a hozzá tartozókról szeretnék elmondani. Főleg a hétköznapi foglalkozásomtól iskolai végzettségeimtől függetlenül, amik bár sokat segítettek nekem az összefüggések megértésében, viszont lényegtelenek is ha megértjük, hogy mind egyek vagyunk!

 

Borosán Gábor vagyok. Hétköznapi végzettségem alapján fizika és matematika tanár, tehát a realitás talaján állva szemlélem a világot. Sokakkal ellentétben nem betegség, vagy más kényszer révén találkoztam a REIKI-vel, vagy kezdtem el az angyalkommunikációval foglalkozni, hanem a belsőmben érzett határtalan vonzás miatt találtam végre rá arra, amit igazán kerestem!

1998-ban, a nagymesterem, F.E. Eckard Strohm által alapított R.A.I. Magyarország-nál mint hivatalos szervezetnél találtam meg azt a szabadságomban meghagyó és mégis határtalan lehetőségekkel támogató vezetést, ami iránt mára teljesen elkötelezettnek érzem magam és mindezt a saját tapasztalataim alapján látom így!

Gyermekkoromban is beszéltem az őrangyalommal, de akkor még csak a belső gondolataimon keresztül és úgy gondoltam, hogy magammal beszélgetek. Csak később jöttem, rá, hogy az angyalom egy valós lény, aki sosem hagy cserben.

Vonzott mindig, hogy megértsem az életet, a világunkat, de nem tudtam semmit, csak találgattam, a belsőmre és tapasztalataimra hagyatkozva képeztem magam, fedeztem fel a világ ismeretlen területeit. Közben fontosnak tartottam, hogy spirituálist csak akkor tanuljak bárhol is, ha már teljesen megbizonyosodtam arról, hogy jó helyen vagyok. Ezért korábban más lehetőségek, irányzatok között is körbenéztem. Ez később a R.A.I-nál csak abban erősített meg, hogy jó helyen tanulok és amit itt kapok az tényleg úgy van ahogy állították! Ezt az elejétől nagy fenntartással kezeltem a belsőmben lévő magabiztos vonzástól függetlenül.

Tudom, hogy Az, aki először találkozik a REIKI-vel, vagy az Angyalokkal még nem tudhatja, hogy mekkora dologról van szó. Annak idején az első találkozást a REIKI-vel én is elutasítottam, mert túl titkolózva és sejtelmesen értesültem a lehetőségről, amire csak annyit mondtam viccesen: "Távozz tőlem sántán" A második ember akin keresztül végül rátaláltam arra amit kerestem, pedig olyan közvetlenül és természetesen kezelte a spiritualitás tényét, hogy nem volt mitől tartsak. Viszont így is csak reméltem, hogy jó helyen vagyok és nem lehúzós emberek között, vagy esetleg még rosszabb helyen találom magam. Tehát először az érzéseimre hallgattam, aztán jöttek a tapasztalatok, a fizikai szinten bekövetkezett pozitív változások magamban és azokon is, akik tőlem várták a segítséget. Mostanra már rengeteg kedves, izgalmas és hihetetlennek tűnő, közben meg teljesen természetes csodának minősíthető történet birtokában nyugodtan kijelenthetem, hogy korunk legjobb és igazából kihagyhatatlan lehetősége az, hogy F. E. Eckard Strohm-tól tanuljunk akár közvetve is. Csak sajnálom azokat az embereket akiknek nincs lehetőségük ilyen tiszta forrásból fejlődni. A hétköznapi iskolai tanulmányok sajnos nem érnek fel ezzel.

Idővel bebizonyosodott számomra, hogy nagy Isteni háttér segíti ezt a szervezetet, mivel itt minden avatás érezhető, pozitív változással, önző érdek nélkül, a szabad akaratunk tiszteletben tartásával tényleg megtörténik. Az energiához tényleg hozzáférünk, és csak lehetőségünk van mindezt használni, nem kötelező. Ezt a szabadságot és Isteni vonzást éreztem az első pillanatban, amikor közelebbről tudomást szereztem erről a lehetőségről. 

Sajnálattal gondolok arra, hogy milyen félelmektől teli kálvárián kellett keresztülvergődnöm míg rátaláltam a számomra megfelelő segítségre csak azért, mert a mi világunkban nem természetes a spiritualitás. Vagyis a fejlettnek mondott világokban, kultúrákban nem az. Szomorúnak tartom, ha nem veszünk tudomást a bennünk rejlő Isteni spirituális részünkről, miközben az élet értelme a tanulás, fejlődés, felismerés és a változás.

Így az eddig hozzáférhető összes tanfolyamot elvégeztem a R.A.I-nál amit csak tudtam. Természetesen nem csak elvégeztem, hanem alkalmazom is az itt tanultakat, valamint rengeteget tapasztaltam. Önmagunk fejlődéséhez, egyúttal a gyógyulásunkhoz talán a legfontosabb az angyalkommunikáció és az energetikai lehetőségek. A mindennapjaimban nagyon sok segítséget nyújt az angyalokkal való együttműködés a nap 24 órájában. Kölcsönösen segítjük egymást. Az energetikai kezelések által pedig sok embert segítettem hozzá már egészségéhez, sokszor csodának számító módon. Az orvosok csak csodálkoznak azokon, akik két orvosi vizsgálat között találkoznak velem. A relaxációs vagy esszénus technikákkal is iemelkedő sikereket tudtam elérni. A legjelentősebbnek amit adhatok mégis azt tartom, hogy átadhatom mindazt amit tudok, tapasztaltam. A tanfolyamok, illetve egyéni relaxációs technikák által tudok igazán támogatni!

Mert nem elég csak kapni, az önmagunk felelősségét is fel kell ismerni. Ha mindig csak mástól várjuk a segítséget, akkor nem változunk és ugyanazokkal a problémákkal, betegségekkel találjuk szembe magunkat újra és újra. Ezért fejlődnünk kell, amikben hihetetlen mértékű támogatást lökést kapunk az itt elvégezhető tanfolyamok, kezelések által.

Hogy egy hasonlattal éljek:

„Nem csak kenyeret adok az éhezőnek, hanem meg is tanítom, hogyan teremtse elő saját magának a szükségest”

 

Még néhány gondolat:

Ahhoz, hogy megértsük hol vagyunk, érdemes ismerni a múltat és abból kitisztulhat a jelen állapot. A bemutatkozásomnak is ez volt részben a célja. Másrészről neked szól. De miért is?

Ma nagyon sajnálom azt, aki a spiritualitás irányába kezd érdeklődni. Egy kezdőtől nem lehet elvárni, hogy pontosan felismerje, mi az ami tényleg értéket képvisel. A tévutakra, hosszú kitérőkre sovány vigasz, hogy minden út az atyához vezet. Igaz, még az is ami arra tanít, hogyan nem jó!

Ezért elmondom a saját tapasztalataim alapján levont tanulságokat: Ha mestert keresel akitől tanulhatsz, megkaphatod, de addig keress, amíg megtalálod azt, aki meghagyja a saját szabad akaratodat, nem erőszakolja rád tiltásait és száműzi magából az önző érdeket. Ha nem is mindig sikerül neki, de legalább erre törekszik, mert ugyebár emberből van. Ezen kívül előfordul, hogy valaki nagyon jól éli az életét, de még mindig nem tud sok mindent pontosan, helytállóan. Ha valakinél szarvashibákat találsz főleg rendszeresen, akkor ajánlott mástól tanulni, ugyanis a berögzült butaságok nehezebben alakíthatóak át pontos tudássá, mint ha új ismereteket szerzünk meg helyesen. Az igazi tudás nagyon logikus és egyszerű! Ha valami drága az nem egyenlő a jobbal. Ha valami nincs ingyen az is lehet jó, különben nem tudna ezzel foglalkozni senki csak a megélhetésével. A könyveket mindig fenntartással érdemes olvasni, mert a többségük csak 10-20%-os igazságtartalommal bír, ami valljuk be nagyon kevés a pontos tudáshoz. A média alapján ne ítéld el az egész spiritualitást,mert van más is! A spirituális tudás létező kézzel fogható eredményű. Ha nem működik amit tanultál egy embernél annak lehet néhány oka, de ha senkinél sincs eredmény, akkor érdemes megnézni, hogy jogosult embertől kaptál-e beavatást. Ha rátaláltál arra akitől, vagy ahonnan pontos ismereteket és tényleges isteni jogosultságokat kaphatsz, ne keresgélj máshol, mert a jó ritka, a tévutakból pedig sok van. Az élet pedig túl gyorsan elillan, hogy csak úgy pocsékoljunk belőle. Még akkor is, ha többször leszületünk.

 

Ajánlom magamat, mert nem csak másban, magamban is el kell ismerni ami elismerésre méltó. Nem sok emberről tudok, aki hozzám hasonlóan otthon van a spiritualitásban és ekkora jogosultság van a kezében. Életem alapja, hogy inden létezőt így téged is tisztellek és szeretlek. Ez nem ömlengés, hanem alap hozzáállás. Nem helyezkedem sem alád, sem föléd, mert magamat is ugyanúgy tisztelem és szeretem. Fontos, hogy nem a cselekedetekről, hanem az emberről beszélek! Így elnézem az emberek tévedéseit, az értékek mellett viszont kő keményen kiállok a következők tiszteletben tartásával:

"Minden ember szabadsága addig terjed, amíg más ember szabadságát nem korlátozza."