ZINZINO!

 A rövid verzió amit nemrég írtam:

TUDTAD, HOGY A SZERVEZETÜNK FOLYAMATOSAN LEBONTJA MAGÁT CSAK AZÉRT, MERT A MAI VILÁGBAN ÉLÜNK?

MINDIG CSAK A BETEGSÉGEK?

JÓ LENNE VÉGRE VALÓDI MEGOLDÁSOKRÓL HALLANI?

SZERETED MAGADAT, VAGY VALAKiT A KÖRNYEZETEDBŐL, AKINEK SEGÍTEMÉL, HOGY EGÉSZSÉGESEBB LEGYEN?

AKKOR SÜRGŐSEN KERESS FEL!

SEMMIT SEM KELL VENNED, CSAK INFORMÁCIÓ!

VISZONT MEGTUDHATOD SEJT SZINTEN MILYEN MŰKÖDÉSZAVAROK VANNAK. MI OKOZZA EZT A MAI KORUNKBAN ÉS MI A MŰKÖDŐ ÉS EGYBEN LEGOLCSÓBB MEGOLDÁS.

A ZINZÍNO EGÉSZSÉGPROGRAM PARTNERE VAGYOK. AZT SZERETNÉM, HA MINÉL TÖBBEN RÁJÖNNÉNEK, HOGYAN TUDNAK A LEGOLCSÓBBAN EGÉSZSÉGESEK LENNI, MARADNI ÉS MÁSOKAT IS HOZZÁSEGÍTENI. TERMÉSZETESEN CSAK AZÉRT LEHET TENNI, AKI KERESI A MEGOLDÁSOKAT. VISZONT ANNAK TUDNIA KELL A LEGÚJABB FELFEDEZÉSEKRŐL, HOGY FELELŐSEN ELMONDHASSA, HÜLYESÉGET TERJESZTEK, VAGY EGY KIHAGYHATATLAN MINDEN EMBERNEK ALAPSZÜKSÉGLETET.

TÉVEDÉS, HA AZT HISZED CSAK A REKLÁMFELÜLETEK ÁTOLVASÁSÁVAL ÁT TUDOD LÁTNI. SZÁNJ RÁ EGY ÓRÁT TELEFONON, VAGY MESSENGERBEN, ESETLEG SZEMÉLYES TALÁLKOZÁSSAL. MEG FOGOD KÖSZÖNNI!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36304740132 vagy itt messengerben

HA NEM ÉRDEKEL A TANÁCSOM, AZ, HOGY MIT HOGYAN ÉS MIÉRT ÉRDEMES, HANEM MÉGIS EGYEDÜL AKARSZ INFORMÁLÓDNI AKÁR EGYBŐL KEDVEZMÉNYES NAGYKERÁRON  VÁSÁROLNI AKKOR IS SZÜKSÉGED VAN RÁM, HOGY MINDEZT A LEGOLCSÓBBAN EL IS ÉRD. ITT AZ ÚT AHOL EZT MEGTEHETED: (Klikk a linkre)

https://www.zinzino.com/2004794749/HU/hu-HU?fbclid=IwAR1oo4ckaBGn5SM30AvfiRl3eJqadx1Pj0evMi5QVRUFMV2EHM0yQT97Hcg

 

A hosszabb régebben írt anyag róla:

Sajnos elengedhetetlen, hogy itt ezen az oldalon is megemlítsem az étrend-kiegészítőket.

De nem mindet, csak azt, amit annyira elém raktak az angyalok és annyira nem tudtam kikerülni, hogy én is értetlenül álltam előtte.

Egész életemben arra tanítottak az angyalok, hogy harmóniában éljek. De mit is jelent ez itt?

A saját életemben azt, hogy ne csak az angyalokkal, a spiritualitással, hanem az angyalokkal együtt az anyagi léttel foglalkozzak. Vagyis van, aki csak az anyaggal foglalkozik, a pénzzel, az anyagi élményekkel, más csak a spiritualitással, egyfolytában meditál, nincs az emberek között. Mindkettő tévedés! A kettőt ötvözni kell! Akkor tudjuk minden szinten megtanulni a szeretetet!

 

Összefoglalva a betegségeknek három fő oka és ezek kombinációi lehetnek:

 

1. Tanulófolyamataink nem vagy túlzó elvégzése.

2. Mérgezés, drasztikus fizikai hatások, bár ezek sem véletlenek.

3. Amikor egy hiánytünet a betegség, vagyis tápanyaghiány miatt nem tudunk gyógyulni.

 

Most a halálidőpontról nem, csak az életünk végéig tartó életminőségünkről beszélek!

 

Előfordult már, hogy valaki a betegségének kiváltó okát már régen feloldotta, a tanulófolyamatán túl van, de mégsem tud meggyógyulni. Ez a tipikus hiánytünet! Pedig ilyenkor is segítenek az angyalok, oda vezetnek, ahol ezen is tudsz változtatni!

Például egy idős hölgy orvostól orvodhoz járt az egyik térdével. Azok mind mondták, hogy pihentesse, majd rendbejön. Az állapota pedig csak egyre romlott. Én néha megkezelhettem, de csak rövid ideig ért valamit amit tettem. Felajánlottam, hogy relaxációs technikával tudok segíteni neki hatékonyan. Azt elutasította és tovább romlott az állapota. Akkor csakraszert kapott, néhány áldást és imákat mondtam érte! Az állapota nem javult. Tudtam, hogy szenvednie kell még, mert nem akar szembenézni magával. Aztán észre vettem, hogy a csakraszer és az imák áldások megtették a hatásukat, megtörtént a változás! Érezhető volt, hogy nincs tovább szükség a betegségre.

Igen ám, de annyira rossz állapotba került, hogy már aludni sem tudott a fájdalomtól. A zebrán annyira lassan és jajgatva mentünk át, hogy csak dugót tudtunk okozni. Kezelési szándékkal a közelébe sem mehettem a lábának, nehogy hozzáérjek véletlenül is. Kilátástalannak láttam a helyzetet, de az angyalok segítettek! Elém hozták ezt a ZINZINO olajat és rábeszéltem, hogy szedje. Egy hét után azt vettem észre, hogy intézkedik, nem csak jajgat. 3 hét után annyira jól volt a lába, hogy hipp-hopp felhúzta a térdét a mellkaséhoz egymás után többször, amivel örömmel mutatta, hogy mennyire jól van. A negyedik hét végén a kisunokáját lovagoltatta azon a térdén, amit már műteni akartak.

Beszámolt arról még a harmadik hét végén, hogy évek óta kínzó hasgörcsét is elfelejtette, hogy létezett. Vékonyabb visszerei eltűntek, a vastagok halványodtak.

Legutolsó észrevétele, hogy a lábujjai, amik már oldalra kifordulva krumplit hoztak létre, mindkét lábán, az egyiken már, pont a rossz térdénél, annyira jól nézett ki, mintha nem is lenne krumplija.

Talán sejthető, Ő az anyukám!

Mindez hihetetlen volt nekem ezért elkezdtem utána nézni és megértettem!

A legjobbat rakták elém az angyalok amit csak lehetett!

Nem egy olyan szert, ami látszat javulást okoz, hanem olyant, ami visszaadja a szervezetnek saját öngyógyító tehetségét!

Mint a reiki. Létrehozza azt az állapotot amit meg akarunk élni és ebben a közegben azt éljük amik vagyunk!

Egy isteni csoda a szervezetünk, mert mindent meggyógyít magától, minden egészséges tud lenni életünk végéig! Csak lelkünket kell élnünk és mindent megadni a testünknek, amire szüksége van!

 

Ez egy nagy szomorúság is nekem! Mert ezzel az olajjal megértettem, hogy menyire tönkretettük már a világunkat! Régen nem kellett táplálékkiegészítőket enni, vagy olyanok miatt aggódni, hogy mi van vagy mi nincs az ételben Régen az állatok nem tápot, ettek, hanem a tehenek legeltek, a csirkék kapirgáltak, gilisztát zöld növényeket ettek. Ma már a falusi csirke is tápot kap. 

A növények távolról sem ismerték a műtrágyát, növényvédő szereket, gyomirtókat! Kénytelenek voltak maguktól védekezni, volt bennük vitamin, tápanyag.

Teljesen más volt az ételünk a táplálkozás terén!

Így felborult az egyensúlyunk is!

Szerencsére a Norvég embereknek feltűnt, hogy egyre betegebbek, pedig ők jóval egészségesebbek nálunk!

Azt vették észre, hogy a szervezetünkben a sejtjeink olajháztartása felborult. Az omega 3 esszenciális, vagyis nem a szervezetünk által előállított, így bevitelt igénylő olaj nagymértékben hiányzik az étrendünkből.

Ezen kutatások alapján tudjuk, hogy hiányzik az omega 3!

A sejtjeink mindegyike olyajokból áll. Kényes omega3-omega6 egyensúly szükséges ahoz, hogy bármely sejtünk működni tudjon. Vahyis így bármely szervünk alapműködése hatékony legyen. 

Ez tűnt el, ez az alapműködés! A setek ha nem működnek, akkor az e szervünk amti alkotnak, az sem működik. Így az egész szervezetünk minden részének alapja működésképtelenné vált. Vagyis ez így nem igaz, mert akkor már nem élnénk, de az pontos állítás, hogy alig működnek.

A sejtek sejthártyája is ennek az olajegyesnsújnak köszönheti rugalmasságát áteresztőképességét, működési hatékonyságát. Amikor már régóta nincs egyensúly, akkor már csak egy elfásult, sejthártya tud tövábböröklődni, amiből nem egy fiatalos, egészséges test alakul ki, hanem egy öreges, alig működő, időskori betegségekkel küzdő szervezet. 

A nagy probléma itt nem is az, hogy olyan már a sejthártyánk mint egy eldugult szűrő és így nem tud tápanyagot felvenni, vagy a méreganyagokat leadni, hanem az, hogy ezáltal azt jelzi az agyunknak, hogy éhes. Az agyunk ezért egyrészt folyamatosan csak etetne minket, másrészt érzékeli, hogy hiába eszünk, a fontos tápanyag nincs a táplálékban, mert továbbra is jön a jelzés, hogy éhezik a szervezetünk, akkor átkapcsol a szervezet és egy MMP nevű lebontó enzim túltermelésébe kezd, hogy leépítse a kevésbé létfontosságú szerveket. Izületek csontok.... előbb utóbb mindent. Így az egész szervezetünk egy merő lappangó gyulladás lesz, amiből a legkülönfélébb betegségek üthetik fel a fejüket bármikor, váratlanul. 

Az egyensúly visszaadására még jó ideig nem volt megfelelő megoldás, amit ma is érzékelhetünk, méghozzá orvosi tesztek által. Hatalmas ipar nőtte ki magát a mai napig szinte mindenhol lehet omega 3 kapszulához jutn, de nem vizsgálta szinte senki, hogy ezzel pótolni tudjuk-e a hiányát.

A ZINZINO egy Norvég laborral olyan egyedülálló vérvizsgálatot tud végeztetni, amivel az olajháztartásunkról pontos képet kapunk.

A kutatások azt mutatták, hogy az omega 3: omega 6 arányunknak 1:1 lenne a legjobb, de 1:3 nagyon jó és egészen 1:5 ig még szintén nagyon jónak tartják. Norvég emberek tesztjei azt mutatták, hogy ez náluk az ellenőrzött emberek 95%-ában nincs meg.

Azt mondják, hogy sajnos sokan vannak, akiknek 1:15 arányt is eléri a vértesztjük.

Ez nagyon rosszul hangzik nekik, de nem nekünk. Csak 2017 októberétől értékesít Magyarországon a ZINZINO, de eddig az a tendencia, hogy a magyar emberek, a csecsemőtől az aggastyánig összetennék a kezüket a norvég értékek esetén.

Eddigi saját tapasztalataink, hogy 1:30 és 1: 150 között vannak a magyar emberek! Igen jól olvasod, 150!

Ez nagyon durva!

A sportolók átlaga 1:60, ami azt mutatja, hogy erejük felett teljesítenek.

A kisbabák, már omega 3 hiányosan születnek, hiszen a kismamák is azok!

Nagyon elszomorító volt még, amikor kiderült a tesztekből, hogy azok, akik az eddig elérhető omega 3 étrendkiegészítőket szedték, azoknak sem volt jó az értékük. A legjobb amit eddig láttam, az az 1:19 volt.

Ezt sem értettem, de már igen. Nem véletlenül kutattak annyit, mert eddig is tudták, hogy kell az omega 3, csak nem volt olyan, amivel be is épült az! Arra jöttek rá, hogy amikor a halakat ették régen a Norvég emberek, akkor a halban nem csak omega 3 volt, hanem egyéb anyagok is, amitől az be is épült. Arra jöttek rá, hogy polifenolra van szükség, hogy beépüljön és ne is avasodjon az olaj. Ez az az összetétel, ami miatt nem tudom azt mondani, hogy mindegy mit eszel, az omega 3 étrendkiegészítőkből sem mindegy!

Ma már tudom, hogy ha veszek sima omega 3 kapszulát vagy olajat, inkább rosszat teszek, mert nem véletlen nem használja ezt az ipar. Ugyanis rendkívül hamar avasodik! 2-3 óra, a sima omega 3, 7-15 óra a maximum, amit a boltiak tudnak produkálni. antioxidánsokkal keverten. Ez kevés! Minimum 35 óra kell, hogy biztosan hasson, eljusson minden sejthez. Ezt a szintén nagyon haznos gyulladáscsökkentő polifenolok hozzáadásával lehet elérni. Ez az egy összetétel, amivel szabad fogyasztani az omega 3 olajakat.

Az én anyukámnak a tesztje 1: 112 volt! Alig élt!

Ráadásul nem ez a lényeg, hanem az, hogy ezáltal a sejtjei, csak töredékét tudták felvenni a régebbi csodagyógyszerek tápanyagainak, ami pedig még rosszabb, hogy nem tudták leadni, magukból azokat a salakanyagokat, nehézfémeket, amikre nem volt szüksége a normális egészséges működéshez.

Már nem is csodálkozom, hogy ennyire látványos volt a gyógyulása!

Azon sem, hogy ennyien daganatosak, tele vannak nem múló gyulladással, bottal járnak, ennyi szívroham, stroke van.

Miközben mindannyian egészségesek lehetnénk életünk végéig!

Úgy látom, hogy a betegségeknek mindig lesz létjogosultságuk, csak nem mindegy, hogy egy múló felvillanó eset, vagy egy durva életváltoztató hosszú szenvedés. Vagyis, ha a testünkkel is foglalkozunk, mozgunk eleget és megadjuk neki ami kell, akkor drasztikusan kevesebbet fogunk szenvedni az életünkben!

 

Ha érdekel ezen a linken lehet a cégtől közvetlen rendelni, valamint szívesen adok személyesen is információkat!

http://www.zinzino.com/2004719320

Fontos, hogy erre mindig szükségünk lesz egészen addig, amíg vissza nem alakul az ételünk előállítsa. Ezért nem érdemes 1-et rendelni, hanem csak előfizetést, amivel olcsóbb is.

Anyukám a legolcsóbb narancsos Balance olajat szedi, ami tökéletesen jó, én a legdrágább vegan-t, mert vegetáriánus vagyok! A többi termék is nagyon jó, de az olaj, ami mindenképpen létszükséglet!

Ha ez kevés volt az információból, akkor nézd meg a cég vezető kutatójának Dr Paul Clayton-nak a Legyen az ételed a Gyógyszered című magyar nyelvű videóját:

https://www.youtube.com/watch?v=4gG24oaOSBw