Ezek az imák ősiek! Többet többféle képp fordítottak már magyarra, de legjobb tudásom szerint ezek vannak a legközelebb az eredetihez. Amikkel kiegészül, azok pedig kifejezetten a spirituális tudás legpontosabb forrásából vannak.

Mit is jelent mindez?

Csak annyit, hogy imádkozni nem más, mint beszélni Apuval! Megkérni, hogy segítsen ügyes bajos dolgainkban. Különben csak akkor segítene, amikor nagy bajból kell minket kimenteni. De ha sokat imádkozunk, akkor folyamatosan megalkotjuk neki az utat, hogy amikor Ő is jónak látja, a hatalmas bölcsességével és mindentudásával, akkor hasson az életünkben, avatkozzon be úgy, ahogy szerinte is jó nekünk, egységben mindennel. Ennek hiánya azt jelenti számára, hogy nem kell a segítsége. Boldogulunk magunktól. Persze Nélküle és az angyalok nélkül más senki sem élne.

Az, hogy ennyire pontos kódolásúak az imák, csak annyival többek, hogy bizonyos energiákat aktivizálnak, amitől még jobban tud hatni Apu, még könnyebben van jelen a mindennapjainkban. A többi a mi részünk, hogy egyáltalán felismerjük-e, hogy ott van, Ő segít az ügyes bajos dolgainkban is.

Igen, nem csak a világmegváltó kérésekben segít, mert mind hatalmas fontossággal bírunk a számára. Észre lehet venni, ha nem is magunkért imádkozunk, akkor is jobban jelen van az életünkben. Könnyebb minden.

Ma a legnagyobb kérdés, hogy elegen imádkozunk e a békéért. Sajnos háború van. Már nem csak a szellemi síkon, hanem fizikailag is benne vagyunk. Még nem mindenki vette észre, de a háborúk megszállással kezdődnek. A többit meg nem akarjuk megélni. Tudom, hogy Magyarországon nem tűnik a legfontosabbnek, hogy a migránskérdésben állástfogélaljunk, de aki kicsit is figyelt az életére a negatív oldal egyik legfontosabb trükkje, hogy elhiteti, hogy nem létezik. Míg a mindennapokkal foglalkozunk, hogy egyáltalán megéljünk, közben Európe és a keresztény világunk szétrombolás alatt áll. Mi túl kicsi ország vagyunk, hogy ne számítson mi történik más országokban Európában. Ez Európa és a közös keresztényi értékeink legégetősebb problémája, a migránsgy. Én azt gondolom, hogy a jelenlegi politikai vezetésnek is akármilyen indokból is de ez a vesszőperipája, Az is csak isteni terv és ajándék lehet. Pedig tudhatnánk, ha megtámadják a családod, otthonod, akkor megvédheted magad. Ha valaki ezt nem látja, az törölgessen szemüveget és érezzen bele a világba!

A jövőkép kevés lehetőséget ad javítani. Odáig jutottunk, hogy ma már csak a legnagyobb fegyverünk az ima maradt! Az ima ad teret annak, ha Apu úgy látja, hogy abból lesz jobb nekünk, akkor megtalálhassa az utat, hogy hasson úgy, hogy béke legyen és a hosszú évszázadok alatt kiharcolt keresztény értékeink fennmaradjanak.

Ezért ajánlom figxyelmetekbe a következő imákat: 

 Az első ima megtalálható az imával nyert csaták című film végén is hasonló fordításban. Ez is bizonyítja, hogy ez egy régi ősi fennmaradt ima. Ha a filmet megérted, akkor ennek az imának is megérted a lényegét! A fényért harcolunk, ami az emberekben, így a világban van!

A lényeg: Imádkozni csak szívből lehet. A technikán és a szövegen felül a legfontosabb, hogy szabadon, szívből mond, mintha a legjobban szerető apádnak mondanád, mert így is van!

Imák:    http://www.cek.eu.com/harc-a-fenyert-imak/