AROLO

 

Ezt a képzést minden orvosnak illene elvégeznie!

Előbb-utóbb az orvosoktatás részévé kell válnia! 

 

 

Az AROLO a REIKI aktív oldala. Vagyis inkább az AROLO-nak az alapja a REIKI. Tehát a kettő egyazon helyről származik, de van néhány lényeges különbség köztük. Az egyik az, hogy míg a REIKI a durva energiaáramlatokba jut és onnan kerül át finomenergia-áramlatokba majd alakul testazonos energiává az AROLO közvetlenül a finmomáramlatokba kerül és onnan alakul át testazonos energiává. Tehát gyorsabban fejti ki hatását. Ezen kívül több információt nyújt és kiszűri a tévedési lehetőségeket, de egyben aktívabb munkát és figyelmet igényel tőlünk. Ezáltal szélesre tárja a poblémák okának feltárásának lehetőségét. Csak rajtuk múlik mit hozunk ki belőle.

 

 Nálam az AROLO 1 és AROLO 2 tanfolyam végezhet?!

 

 

 

R.A.I. központi ismertető:

 

AROLO tanfolyamok

 

AROLO TIFAR ©®

Az AROLO TIFAR egy energetikai kezelési rendszer, pontos diagnosztikai módszerrel és gyors hatásmechanizmussal. Az emberi testet és lelket egy teljes rendszerként vizsgálja, így rendkívül hatékony módon teszi lehetővé a problémák okának és tüneteinek együttes kezelését.  

A R.A.I. az AROLO-t intelligens, isteni eredetű energiaként határozza meg, ami emberek, állatok és növények harmonziálását, égészségének megőrzését szolgálja. Emellett az AROLO TIFAR egy átfogó filozófiai és tudományos rendszer, ami magában foglal minden létező természeti törvényt, és az azokban rejlő lehetőségeket.

Az AROLO egyedi diagnosztika rendszere lehetővé teszi a problémák okának felismerését, és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését. Felismerhetővé válnak a folyamatban levő karmikus tanulófolyamatok, és elősegíthető ezek gyorsabb, könnyebb befejezése.
Az AROLO diagnosztikai rendszere hasonló módon dolgozik, mint a delfinek „hang radarja”. A tudósok megfigyelései szerint a delfinek kiküldött energiaimpulzusok segítségével képesek a nagy távolságból információkat gyűjteni, és felismerni a testi és lelki állapotban bekövetkezett változásokat. 

 

Az AROLO-val történő kezelés nem minősül sem orvosi tevékenységnek, sem gyógyításnak.
Nem helyettesít semmilyen orvosi diagnózist, kezelést, beavatkozást. 

 

    AROLO I. 

A tanuló megismerkedik az AROLO gondolkodásmódjával, különleges diagnózis rendszerével és kezelési lehetőségeivel.
A speciális kód szimbólumok segítségével hozzáfér a páciens különböző energetikai szintjeihez, így választ kaphat arra, milyen szinten van egy adott helyzetben a probléma oka, és ehhez milyen tünetek tartoznak. Emellett felismerhetővé válnak a karmikus folyamatok és tanulófolyamatok is.
Az avatás által a tanuló átéli a csatlakozást Atlantisz gyógyító mestereinek energiaszintjéhez.

A tanfolyam ára: 15 500 Ft.

 

    AROLO II. 

Az AROLO II. fokozata lehetővé teszi a páciens különböző energetikai szintjeinek és energiastruktúráinak módosítását. Ez tisztító, erősítő és harmonizáló hatással bír, megszünteti a kialakult energia blokkokat. 
Lehetőséget ad támogatni a karmikus folyamatokat és tanulófolyamatokat, így könnyebbé tenni spirituális fejlődésünket és az életünket.

A tanfolyam ára: 19 500 Ft.
Előfeltétele: az AROLO I. fokozat elvégzése.

 

    AROLO TIFAR I.* 

A TIFAR képzések az AROLO mesterfokozatai. A tanfolyamon a tanuló egy programozott hegyikristály készletet kap, a TIFAR I. fokozattól kezdve már ezekkel dolgozhat. A beavatás által egy energetikai kapcsolat jön létre a tanuló és a mesterkristály között, még közelebb kerül az isteni energia végtelen áramlatához. A tanuló megtanulja, hogy hogyan használhatja ezeket a kristályokat, hogyan változtathatja meg általuk a hibás, belső energiastruktúrákat.
Változik és újabb lehetőségekkel bővül az AROLO I-II. szintjein használt diagnosztikai módszer. Ezen a szinten már elérhetővé válik az önkezelés lehetősége is.

A tanfolyam ára: 59 000 Ft.
Előfeltétele: az AROLO II. fokozat elvégzése.

 

    AROLO TIFAR II.

Egy programozott ametiszt készletettel tovább bővülnek az AROLO felhasználásának lehetőségei. Új, egyedi technikákkal bővül az AROLO használatának lehetősége, többek között a "kristályember" technikával.
Aki oktatni is szeretné az AROLO-t, az alapismereteket tartalmazó teszt sikeres kitöltése után megkapja a lehetőséget és a jogot az AROLO I. és II. fokozatok tanítására.

A tanfolyam ára: 77 000 Ft.
Előfeltétele: az AROLO TIFAR I. fokozat elvégzése.

 

* A TIFAR I. és TIFAR II. fokozatok elvégzésére kizárólag a R.A.I. központ által tartott tanfolyamokon van lehetőség.