Angyal tanfolyamok

 

Az angyalok a mindennapjaink, vagy inkább minden pillanatunk aktív részesei! Nem hiba, de mindenesetre tiszteletlenség, vagy inkább tudatlanság nem foglalkozni velük. Senki nincs büntetve azért mert nem végez el egy angyaltanfolyamot, viszont nagy mértékben segíti az életünket, ha egy tanfolyami részvétellel segítségnyújtásuknak tágabb teret engedünk! Ezáltal mi kerülünk közelebb őhozzájuk. Felszabadítanak minket mindazoktól a korlátainktól, amik a velük való kommunikációnkban, tapasztalat-gyűjtésünkben korlátoz. Közösségük tagjaként ismernek el minket és nagyobb jogosultságot kapunk kéréseinknek. Az angyalok szüntelenül értünk dolgoznak!

Itt csak olyan angyalokról lehet tanulni, akik a fényt szolgálják! ők maguk a törvény és nem tennének semmi olyant ami számunkra bármilyen kicsit is káros, viszont elnézik hibáinkat és ha nem kérjük az ellenkezőjét hagyják is, hogy hibázzunk, amíg az saját szabadakaratunkból történik Viszont ha megengedik is a tévedéseinket, mindig figyelmeztetnek, hogyan lenne jó. Ezt viszont nekünk kell meghallani, észrevenni. Vagyis saját magunkat kell felfejlesztenünk hozzájuk és nem nekik kell lerontaniuk magukat hozzánk!

A tanfolyamokon összehangolódunk velük, technikákat tanulunk a közös mindennapokhoz, különféle módon tanítanak minket és els?sorban mi magunk fejlődünk. Hatalmas tisztuláson megyünk keresztül! A pozitív változás bekövetkezik függetlenül attól ki mit vár el, vagy mit szeretne. Ez azt is jelenti, hogy a pozitív, az az isteni mérték szerint, tehát a mi fejlődésünk szerint pozitív. Az angyalok maguk a törvény. Csak akkor és csak úgy avatkoznak be, ahogy számunkra a legjobb, és ők lennének az elsők, akik meggátolnák, ha a világot kifényesítenénk. Mert tudják, hogy a fejlődésünkhöz harmónia kell! A jó és a rossz 50-50%-ban. Így mi is dönthetünk, hogy akarjuk-e egy angyaltanfolyammal közelebb engedni magunkhoz az angyali segítséget, vagy inkább más úton tanuljuk meg, hogy mégis csak ővelük érdemes élni! Aki eddig nem hagyta, hogy az angyalok segítsék lelke rezzenéseit megérteni és megélni saját, egyéni útját, valószínű, hogy egy angyaltanfolyam nagy változásokat fog hozni az életében!

Nálam az ANGYAL 1 és az ANGYAL1B tanfolyam végezhető!

 

R.A.I. központi ismertetője:

 

ANGYAL TANFOLYAMOK

Kik az angyalok, léteznek-e egyáltalán? Kik is vagyunk mi emberek, és alapvetően miért létezünk? Ezekre és sok más kérdésre is választ ad az Angyal tanfolyamsorozat.
Megtalálni a saját életutunkat, elérni céljainkat, teljesebb életet élni - ezek mind olyan témák, melyekkel foglalkozunk életünk során. Az Angyal tanfolyamok megmutatják, hogyan vehetjük fel a kapcsolatot az angyalokkal, hogyan válhatnak az életünk részévé, hogy segíthessenek megoldani a mindennapok nehézségeit.

 

    ANGYAL I. „élet az angyalokkal”  

A tanuló megismerkedik az angyalokkal: kik ők és milyen szerepük van a mindennapi életünkben? Kiderül, hogy hogyan tudjuk a mindennapjaink részévé tenni a velük való kapcsolatfelvételt, megtapasztalni lényüket és energiájukat. Kiderül, hogyan kérhetünk segítséget tőlük, és milyen módon segíthetnek elérni céljainkat.
Biztosan sokan hallottak történeteket az őrangyalokról. Mennyivel szebbé válhat életünk, ha kommunikálhatunk a saját őrangyalunkkal!
A tanuló ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítja, hogyan veheti fel a kapcsolatot az angyalokkal, és betekintést nyerhet az angyalok világába.

A tanfolyam ára: 13 500 Ft.

 

    ANGYAL I/B. - „angyalokkal az életünkben”

A tanfolyam témája, hogy hogyan élhetünk együtt a mindennapokban az angyalokkal. A tanfolyamon több, mint 50 angyalt lehet megismerni, és különleges tapasztalatokat szerezni velük. Közülük 22 konkrét angyallal történő munka egy egészen különleges beavatáshoz vezet.
Megtanulható, hogy hogyan lehet az angyalok segítségével megoldani a mindennapok során felmerülő problémákat, elengedni a félelmeket és terheket, erősíteni az önértékelést és megtapasztalni a kozmosszal való egységet.

A tanfolyam ára: 15 500 Ft.
Előfeltétele: az Angyal I. tanfolyam elvégzése.

 

    ANGYAL II. 

A tanfolyam újabb módszereket ad az angyalokkal való kapcsolat mélyítésére. Különböző meditációk segítenek felismerni, hogy milyen irányba akarnak vezetni bennünket, így még közelebb kerülhetünk hozzájuk. Kiderül, hogy milyen speciális módokon tudnak segíteni spirituális fejlődésünkben.
A tanfolyam elmélyíti a kapcsolatot az őrangyalunkkal, aki így még többet tud segíteni mindennapokban.

A tanfolyam ára: 21 500 Ft.
Előfeltétele: az Angyal I. tanfolyam elvégzése.

 

* az Angyal II. tanfolyamot a R.A.I. központ által kijelölt tanárok tartják.

 

    ANGYAL TANÁR**  

A tanuló megkapja a lehetőséget és a jogot arra, hogy tanítsa, hirdesse az angyalokkal való kommunikáció lehetőségét, módszerét, szépségét. A beavatással megkapja az angyalok támogatását a tanfolyamok levezetéséhez.

A tanfolyam ára: 75 000 Ft.
Előfeltétele: az Angyal II. tanfolyam elvégzése.

 

** a tanári fokozat elvégzésére a R.A.I. központ által tartott tanfolyamon van lehetőség.